FormatiePlanning.

Ondersteuning op gebied van formatieplanning en het formatieproces. onze specialisten hebben veel praktijk ervaring in het onderwijs en kunnen u gericht ondersteunen bij vraagstukken.

Wij helpen u bij inrichting van afdelingen, lessentabellen, taakbeleid en koppeling met het rooster.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Dank voor uw reactie.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
roosterondersteuning
consultancy per uur
vrijblijvende informatie
ONZE EIGENSCHAPPEN

Eenvoudig,
maar krachtig.

Formatieplanning

Uitzetting planning, verzamelen informatie en verwerken aanstelling en taak mutaties. Wij streven ernaar om uitzetting planning eenvoudig en gestroomlijnd te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij staam klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de best mogelijke formatie invulling.

Formatieproces

Verwerken en bewaken prognose, groepsgroottes en afhandeling lestoedeling. Wij streven ernaar om het formatieproces gestroomlijnd en effectief te maken, zodat uw organisatie kan profiteren van een geoptimaliseerde planning en organisatie van personeel en middelen.

Vraagstukken

Wij bieden ondersteuning en advies die aansluiten bij uw (specifieke) doelstellingen. Wij begrijpen dat elke vraagstuk een eigen aanpak vereist.

Koppelingen

Wij streven ernaar om het proces van gegevensoverdracht en systeemintegratie zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Onze specialisten weten de weg in verschillende (rooster)systemen en zorgen ervoor dat uw formatiegegevens correct worden overgenomen.

MEER DIENSTEN

ONZE DIENSTEN.

Roosterspecialisten is een samenwerkingsverband op gebied van roostering, onderwijsadministratie en formatie